• Condicions de venda
Sistemes de tramesa

- Així que rebem la vostra comanda serà preparada el més ràpidament possible i serà lliurada l'endemà segons el sistema d'enviament que ens heu indicat: agència de transport o correus.

- El termini d'entrega osciŀlarà entre tres i cinc dies. Quan les litografies siguin entregades a l'agència de transport sereu avisats a través d'un correu electrònic.

- Al preu de venda cal afegir-hi les despeses d'enviament que teniu indicades sota d'aquest text.

mrw
Destí de l'enviament
Barcelona Província 8€
Nacional 12€
Internacional Consultar
correos
Destí de l'enviament
Espanya i Andorra 7€
Tramesa com a regal

- Si vols fer un obsequi original i diferent, podem preparar la comanda com a regal. En "Un regal diferent", hi podeu veure les presentacions segons la mida de la litografia triada.

- Si vols podem enviar el regal directament a la persona o empresa que ens indiquis. Només has de posar l'adreça d'enviament en l'apartat "Comentaris" quan facis la comanda. Nosaltres ens ocuparem de fer arribar el regal al destinatari en nom teu.

- En concepte de despeses d'embalatge i presentació especial per a regal, hi ha un sobrecost afegit indicat quan marqueu la casella "És un regal?"Sistemes de pagament

- Tots els preus indicats en aquesta web inclouen l'IVA.

- Podeu fer el pagament de manera segura a través de PayPal, amb targeta de crèdit o dèbit (Visa, Visa Electron, Mastercard...) o bé, si hi teniu compte obert, podeu fer el pagament directament. Us aconsellem aquest sistema de pagament (ja sigui amb targeta de crèdit o amb compte) ja que és el més còmode, ràpid i segur.

- Si trieu com a forma de pagament PayPal o bé targeta de crèdit o dèbit, el sistema us remetrà directament a la plataforma de pagament segura de PayPal.

- Si ho preferiu, podeu fer el pagament a través de transferència bancària al número de compte: 0081-0158-10-0001064109. En aquest cas ens heu de fer arribar l'ordre de pagament per correu electrònic (pagaments@villadelprat.com) o bé per fax (93 630 51 66), i tot seguit preparament l'enviament.

- També podeu fer el pagament contrareembossament a Correos, en aquest cas hi ha una tarifa de 3€.

Pagament Paypal
Targeta de crèdit

Paypal
Contra reembors

Contrareembolso

Les compres tenen 3€ de càrrec

Transferència bancària 0081 015810 0001064109 Transferencia Bancaria

Envieu el comprovant del pagament amb el Nº de comanda al següent e-mail:
pagaments@villadelprat.com o al Fax:
93 630 51 66 per a notificar el pagament


Gràcies per confiar en VILLADELPRAT ART