POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Introducció.

La confidencialitat de les seves dades personals és un aspecte fonamental per a M. DOLORS VILLADELPRAT. Aquesta polÍtica està dirigida a explicar com i per a quins propòsits s'utilitza la informació que els usuaris puguin facilitar a M. DOLORS VILLADELPRAT a través de qualsevol dels mitjans de contacte que consten en aquesta pàgina web. A aquests efectes, es prega que llegeixi atentament aquesta PolÍtica de Privacitat.

Al fer ús d'aquesta web i dels serveis que en ella s'ofereixen, l'usuari accepta quedar vinculat a les condicions de la present PolÍtica.

En cas de dubte en relació amb la present PolÍtica de Privacitat, no dubti a contactar amb nosaltres adreçant-se a qualsevol dels mitjans indicats


2. ús de la informació.

La informació que vostè pugui facilitar-nos a través dels mitjans de contacte que es faciliten en aquesta pàgina web serà estrictament utilitzada atendre les seves consultes i/o sol·licituds.


3. Protecció de dades de caràcter personal.

3.1. Informació.

La informació rebuda per M. DOLORS VILLADELPRAT serà tractada amb la màxima reserva i confidencialitat, respectant sempre les prescripcions de la normativa vigent.

A aquests efectes, de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les dades personals que ens pugui facilitar a través de qualevol dels mitjans de contacte que es posen a la seva disposició poden ser incorporades en fitxers titularitat de M. DOLORS VILLADELPRAT amb les finalitats indicades.

En conseqüència, en cap cas la titular d'aquesta pàgina web es responsabilitza de les conseqüències d'eventuals interrupcions, ja que no pot garantir garanteix la fiabilitat, la disponibilitat, ni la continuïtat de la seva pàgina web.

L'entitat responsable d'aquests fitxers és M. DOLORS VILLADELPRAT, amb domicili a Barcelona, C/ Nou 32, 08830 Sant Boi de Llobregat.


3.2. Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Per a exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se per correu electrònic indicant, Ref. Protecció de dades, info2@villadelprat.com.


3.3. Seguretat en el tractament, procés informàtic i custodia de dades.

L'IMPO declara i garanteix que ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per tal d'evitar l'alteració, pèrdua, aixÍ com el tractament o accessos no autoritzats a les esmentades dades, sens perjudici de que les mesures de seguretat a Internet no son inexpugnables.


4. Enllaços a altres pàgines web.

No ens fem responsables de les polÍtiques de privacitat d'altres pàgines web encara que l'enllaç hagi estat facilitat per la nostra pròpia pàgina. Recomanem que llegeixi amb atenció la polÍtica de cada pàgina per la que navega i es posi en contacte amb el propietari per a qualsevol dubte al respecte.

AixÍ mateix, si obté l'enllaç a la nostra pàgina web a través d'alguna web aliena, no ens fem responsables de la polÍtica de privacitat o pràctiques d'aquesta pàgina externa.